Links

Links

www.tcz.nu : TCZ , tuchtrecht voor iedere werker binnen de complementaire zorg.

www.rbcz.nu : De stichting RBCZ is een overkoepelende organisatie die beroepsbeoefenaren van de complementaire en alternatieve geneeswijzen (artsen en therapeuten op Hbo-niveau) certificeert en registreert.

https://www.quasir.nl/ : Klachtenbehandeling in de zorg. 

https://zorggeschil.nl/ : Erkende geschillencommissie voor de zorg.

www.klassiekehomeopathie.nl : Een hele uitgebreide site over homeopathie, de middelen, de praktijken, de homeopaten en de ziekteclassificatie. Actuele thema’s zoals griep, hooikoorts enz. Allerlei artikelen over aandoeningen en homeopathie kunt u hier bekijken.

www.homeopathieacademie.nl : De opleiding  tot klassiek homeopaat.

www.vereniginghomeopathie.nl : Is een onafhankelijke consumentenbelangenorganisatie die objectieve informatie over homeopathie verstrekt aan particulieren en professionals. Zij wil een platform zijn voor personen en organisaties, zoals patiënten, patiëntenverenigingen, beroepsbeoefenaars, producenten, zorgverzekeraars en de overheid.

www.nvkh.nl : Nederlandse Vereniging van Klassieke Homeopaten, De NVKH is een vereniging van professionele homeopaten.

De bij de NVKH aangesloten homeopaten hebben een beroepsopleiding klassieke homeopathie gevolgd van 5 tot 6 jaar en stellen hoge kwaliteitseisen aan zichzelf. De kwaliteitszorg behelst zowel de opleiding en nascholing, als de beroepsethiek en de praktijkvoering. Op deze site kunt u naast informatie over de vereniging ook algemene informatie over Klassieke Homeopathie vinden.

www.vhan.nl : De Vereniging van Homeopathische Artsen in Nederland.

www.hzg.nl : Homeopaten zonder Grenzen. Leidt in ontwikkelingslanden in samenwerking met de lokale gezondheidszorg artsen, therapeuten en verpleegkundigen op in de homeopathische geneeskunde.

www.nvkp.nl : Nederlandse vereniging Kritisch Prikken. Voor vragen en problemen rondom vaccinaties.

www.merlijnboekhandel.nl : Merlijnboekhandel is gespecialiseerd in boeken over homeopathie en andere alternatieve geneeswijzen.

www.zorgwijzer.nl/vergoeding/alternatieve-geneeswijzen : Zorgwijzer.nl met daarin de vergoedingen per zorgverzekeraar voor alternatieve geneeswijzen.

Links naar collega-homeopaten: