Workshop

Workshop

Cursus Eerste Hulp met Homeopathie

Gegeven door Bowine Eisenga, klassiek homeopaat.

Een vinger tussen de deur, een verstuikte enkel, hoge koorts of een insectenbeet. Niet bij alles is een dokter nodig en veel gaat vanzelf over. Maar altijd probeer je iets te vinden om de klachten te verlichten, voor jezelf, je kind of voor een ander.

In de cursus Eerste Hulp met Homeopathie gaat het om hulp bieden bij ongelukjes en eenvoudige ziektes met behulp van homeopathische middelen.

Opzet van de cursus

  • Uitleg over de achtergrond en basisprincipes van de Homeopathie
  • Bespreken van middelen die veel worden gebruikt bij acute klachten.
  • Praktische informatie over het innemen en doseren van de geneesmiddelen

Hiermee verkrijg je voldoende informatie om homeopathie bij eenvoudige klachten als diarree, verkoudheden, griep, (oor)ontstekingen, (kink)hoest, schaaf – en snijwonden, wespensteken, verstuikingen etc.  te kunnen gebruiken.

Ook is er in elke les uitgebreid de gelegenheid om vragen te stellen en om nader in te gaan op een praktijksituatie bij jou in de omgeving. Tijdens of na de cursus kun je besluiten of je een reisapotheek wilt aanschaffen. De reisapotheek  bestaat uit 36 middelen en is je leven lang houdbaar.

 Voor wie?

De eerste hulp cursus is met name geschikt voor mensen met jonge kinderen. Verder is de cursus interessant voor iedereen die meer praktische informatie wil over hoe je zelf eenvoudig met homeopathie thuis en op reis aan de slag kunt gaan. De maximale groepsgrootte is 10 deelnemers.

Wanneer en waar ?

De cursus bestaat uit 3 bijeenkomsten van 2 uur en vind plaats op de donderdagavonden 21 mei, 28 mei en 11 juni. Locatie: CIG. Zeestraat 112 Beverwijk. Er worden voorlopig geen cursussen gegeven.

Cursusprijs

Kosten : 75 euro, incl. koffie, thee en hand-out. (exclusief de reisapotheek van 65,00 euro met bijbehorend boek).

Informatie en aanmelding

Voor informatie of aanmelden, kun je mailen naar info@eisengahomeopathie.nl